Renovatie van Gemeentezwembad 'De Meermin' in Steenbergen van Start

Gecertificeerde anti-slip

Het gemeentezwembad 'De Meermin' in Steenbergen ondergaat een opwindende transformatie dankzij Zwembadvisie. De eerste fase van de renovatie is officieel gestart, met als doel het zwembad te voorzien van moderne en duurzame upgrades die de gebruikerservaring aanzienlijk zullen verbeteren.

Een belangrijk aspect van deze renovatie omvat het aanbrengen van nieuwe folies of liners voor het zwembad, waarbij Zwembadvisie zich richt op hoogwaardige materialen zoals Elbe folie, gecertificeerd als anti-slip voor maximale veiligheid. Met een levensduur van 15 tot 20 jaar zal dit nieuwe materiaal ervoor zorgen dat het zwembad nog vele jaren in uitstekende staat blijft.Naast de folies zal Zwembadvisie ook negen nieuwe inspuiters installeren om een optimale circulatie van het water te garanderen. Deze upgrade zal bijdragen aan een frisse en gezonde omgeving voor alle zwemmers.

Een esthetische touch wordt toegevoegd met de keuze van twee kleuren folie - Azuurblauw en Wit, beide compleet anti-slip - wat niet alleen visueel aantrekkelijk is maar ook bijdraagt aan de veiligheid rondom het zwembad.

“Wij zijn trots op ons vakmanschap en de kwaliteit die we leveren,”
zegt Jeffrey Effing, gecertificeerd liner lasser en eigenaar bij Zwembadvisie. “Met onze expertise en ervaring zorgen we ervoor dat 'De Meermin' een modern en veilig zwembad wordt waar de gemeenschap nog vele jaren van kan genieten.”

De renovatie omvat ook de vernieuwing van bebording en veiligheidsmarkeringen rondom het zwembad, waardoor bezoekers duidelijke en actuele instructies krijgen.

Met een royaal formaat van maar liefst 14x12 meter zal 'De Meermin' na deze renovatie niet alleen functioneel en veilig zijn, maar ook een aantrekkelijke bestemming voor zwemliefhebbers van alle leeftijden.

De werkzaamheden zullen volgende week van start gaan en worden met enthousiasme en toewijding uitgevoerd door het team van Zwembadvisie. Volg ons voor meer updates over dit spannende project!