Iconische fontein bij Gemeentehuis Rotterdam krijgt een sprankelende make-over

Gecertificeerde anti-slip

Een van de meest geliefde kenmerken van het stadhuis in Rotterdam, de marmeren wandfontein bij het bordes, ondergaat binnenkort een opwindende transformatie dankzij Zwembadvisie. Deze fontein, die door velen wordt gezien als het 'Kindje van burgemeester Aboutaleb', zal een grondige restauratie en modernisering ondergaan om zijn schoonheid en functionaliteit te herstellen.

De renovatie omvat een diepgaande reiniging van de fontein, waarbij elk detail, van de leeuwenkop waaruit het water stroomt tot de fraai gevormde jakobsschelpen en het zeshoekige bassin, met zorg zal worden behandeld. Zwembadvisie zal gaten herstellen, de fontein waterdicht maken en een waterdichte twee-componenten coating aanbrengen om de duurzaamheid te garanderen.Een opvallende verandering is de vernieuwing van het elektrische gedeelte van de fontein. Nieuwe schakelkasten, aansturing en bekabeling zullen worden geïnstalleerd, inclusief state-of-the-art LED-armaturen die onder water worden geplaatst. Hierdoor zal de fontein 's avonds een spectaculair schouwspel bieden, waardoor het een adembenemende attractie wordt voor zowel inwoners als bezoekers van Rotterdam.

"We zijn verheugd om deze historische fontein nieuw leven in te blazen,"
zegt Jeffrey Effing eigenaar van Zwembadvisie. "Ons doel is om de fontein te herstellen naar zijn oorspronkelijke glorie, zodat de inwoners van Rotterdam weer vrij kunnen genieten van dit prachtige monument."

Zodra het renovatieproject is voltooid, kunnen alle geïnteresseerden de verbluffende resultaten bewonderen. Blijf ons volgen voor updates en onthoud: binnenkort kunt u zelf genieten van de vernieuwde en sprankelende fontein bij het gemeentehuis van Rotterdam!