Veelgestelde vragen

Mocht u vraag er niet tussen staan, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Een zwembad in de tuin kan een geweldige toevoeging zijn aan een huis en biedt verkoeling en ontspanning tijdens warme zomerdagen. Het bouwen van een zwembad kan echter een grote investering zijn en er zijn veel factoren waarmee rekening moet worden gehouden, zoals de grootte en vorm van het zwembad, het materiaal voor de bekleding, de waterbehandeling en het onderhoud. In deze veelgestelde vragen over zwembaden vind je antwoorden op enkele van de meest voorkomende vragen die mensen hebben over het bouwen, onderhouden en gebruiken van een zwembad.

Wij bieden een garantie op al onze zwembaden. Neem contact met ons op voor meer informatie over de garantievoorwaarden.

De onderhoudskosten van een zwembad kunnen variëren afhankelijk van de grootte en het type zwembad, de locatie, de frequentie van gebruik en het klimaat. Gemiddeld kun je verwachten dat de kosten tussen de 500 en 1.500 euro per jaar liggen.

Het afdekken van je zwembad wanneer het niet in gebruik is, kan helpen om het water schoon te houden en de verdamping van chemicaliën te verminderen. Het kan ook helpen om energie te besparen door het zwembadwater te isoleren en warmteverlies te voorkomen. Er zijn verschillende soorten zwembadafdekkingen beschikbaar, zoals een automatische afdekking, een zomer- of winterzeil, of een net. De keuze voor een afdekking hangt af van je persoonlijke voorkeur en de omstandigheden van je zwembad. Bovendien kan het afdekken van het zwembad ook helpen om de veiligheid te verbeteren, vooral als er kleine kinderen of huisdieren in de buurt zijn. Het kan voorkomen dat ze onbedoeld in het zwembad vallen. Het is belangrijk om te zorgen voor de juiste veiligheidsmaatregelen, zoals het installeren van een hekwerk rondom het zwembad en het houden van een oogje in het zeil wanneer het zwembad in gebruik is.

Ja, we bieden verschillende extra functies aan voor zwembaden, zoals verlichting, verwarming, jacuzzi’s en watervallen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare opties en de prijzen.

Het onderhoud van een zwembad is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte, het materiaal en het type zwembad. We kunnen u adviseren over de beste manier om uw zwembad te onderhouden en de benodigde apparatuur en producten aanbevelen.

De kosten van een zwembad variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte, het materiaal, de installatie en eventuele extra functies. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

Wij bieden verschillende soorten zwembaden aan, waaronder prefab zwembaden, bouwkundige zwembaden, skimmer zwembaden, folie / liner zwembaden, natuurlijke zwembaden en overloop zwembaden. Op onze site vertellen wij u wat dit voor type zwembaden zijn.